top of page

Arrenca la campanya de difusió de la web

El pla de dinamització agrària de la Mancomunitat de la Vall del Tenes ha arrencat el nou curs amb força amb la campanya de difusió de la seva nova pàgina web.


El passat 6 de setembre al llarg de tot el matí es van anar col·locant bales de palla de la darrera collita als quatre municipis que integren la Mancomunitat. Al damunt de les bales hi ha penjada una enorme lona amb el nom de la web.


Es van seleccionar ubicacions ben visibles en punts d’accés amb vehicle rodat:

- Lliçà d’Amunt: al giratori del camí de Can Riereta

- Lliçà de Vall: a l’hort de Can Tabaquet, a la C-155

- Santa Eulàlia de Ronçana: al camp de Can Brustenga

- Bigues i Riells: al pàrquing de la policia local


L’objectiu d’aquesta campanya és donar a conèixer la web del projecte de dinamització agrària de la Mancomunitat. Aquest projecte va iniciar-se el 2020, després de fer un estudi diagnòstic l’any anterior on es feia palesa la necessitat d’impulsar el desenvolupament econòmic de la Vall del Tenes, especialment de les empreses i l’ocupació del sector agrari.

En aquesta web es poden trobar una descripció de la gènesi del projecte, així com una llista de les explotacions agràries productores i transformadores de la Vall del Tenes, amb un mapa per localitzar-les ràpidament. També hi ha una pàgina que permet contactar amb la dinamització del projecte per a qualsevol dubte i consulta de tota aquella persona que ho desitgi.

Les bales i les lones romandran col·locades fins a mitjans de novembre, donant pas a noves actuacions del Pla de dinamització agrària de la Vall del Tenes.

Foto 1. Lliçà d'Amunt

Foto 2. Lliçà de Vall

Foto 3. Bigues i Riells del Fai

Foto 4. Santa Eulàlia de Ronçana

Comments


bottom of page