top of page

La producció ecològica a la Vall del Tenes creix i es posa al teu abast. Verdura, fruita, fruits secs, ous, infusions, carn, iogurts... pots fer de la teva dieta una manera de cuidar la biodiversitat i la terra.  Fa vint anys neixia la primera explotació agrària ecològica a la Vall del Tenes amb 4 o 5 hectàrees, avui dia, quasi 200 hectàrees, la producció ecològica està en creixement i diversificació.

Estar certificat en la producció ecològica vol dir que es compleix la normativa que regula la producció agroalimentària ecològica està recollida als Reglaments (CE) 834/2007, 889/2008 i 1235/2008. És una regulació vàlida en tots els països de la Unió Europea, que estableix les normes de producció, elaboració, etiquetatge i el sistema de control d’aquests productes.

En el cas de Catalunya, l'organisme de control autoritzat és el CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica) i per tant, les explotacions de la Vall del Tenes que passen aquests controls poden portar el logotip del CCPAE o directament i també el de la Unió Europea.

 

 

 

De ben segur que pots abastir una part important de la teva dieta amb productes ecològics de la Vall del Tenes. 

Et convidem a conèixer les explotacions i a consumir-ne els seus productes.

bottom of page