top of page

Apropem les Escoles als Productors de la Vall del Tenes

El passat divendres 24 de novembre, es va dur a terme la primera jornada  del programa "Apropem les Escoles als Productors de la Vall del Tenes", que porta a terme el Departament de Desenvolupament Agroforestal i ramader de la Vall del Tenes.


La sortida es va dur a terme a l’explotació de Can Canadell de Lliçà d’Amunt i va acollir els alumnes de 1r de primària de l'escola Martí i Pol de Lliçà d'Amunt. Les activitats desenvolupades van ser:

-          Batre mongeta del ganxet

-          Visita a l’hort d’hivern

-          Plantació pèsols

-          Arrancada de calçots



 Les activitats portades a terme no només van ser una oportunitat única per als alumnes d'aprendre de manera pràctica i manipulativa, sinó que també es va destacar la importància de mantenir una connexió estreta entre la comunitat educativa i els productors locals.


Un cop finalitzades les activitats, les mestres les van valorar molt satisfactòriament, tant a nivell de contingut com a nivell de participació dels alumnes.


Aquesta activitat, es una prova pilot que el departament de dinamització agrària vol dur a terme a les escoles de la Vall de Tenes, per ensenyar les diferents activitats agrícoles i ramaderes que es  desenvolupen al nostre territori i que formen part del nostre paisatge.



“Apropem les escoles als productors”, busca enfortir els llaços entre la producció agroalimentària local, la sostenibilitat, la proximitat i que els infants coneguin la pagesia  del seu entorn.

bottom of page